interactivi-CAT

Projecte d'aula virtual de català

Cost de la plataforma

Un dels motius principals pel qual s’ha escollit la plataforma edu 2.0 és la gran quantitat d’opcions que ofereix. No només permet crear classes online, biblioteques, fòrums, i fer avaluacions, entre d’altres, sinó que també dóna la possibilitat de fer servir diverses modalitats;  la plataforma ens ofereix tres tipus d’opcions per treballar.

La funció gratuïta, que és per la qual  hem optat, permet crear classes, fer llibreries, assignacions, col·laboracions, crear comptes il·limitats de professors i fins a 2.000 comptes d’alumnes. Una altra opció és el pla individual,  que inclou més funcionalitats que la gratuïta i un única compte professor/administrador, que té un cost mínim de 0,05 dòlars/mes per estudiant (0,038 euros), i finalment l’opció d’organització, un pla especialitzat per a centres i universitats que inclou moltes més funcions i un nombre il·limitat de comptes per al professorat,  amb un cost mínim de 0.30 dòlars/mes per estudiant (0,23 euros) [1].

Considerem que, si fos necessari, a causa de l’augment de la demanda del nostre curs, es podria assumir el cost mínim que implicaria l’opció d’organització que ens ofereixen (en el nostre pressupost l’oferim com a opció). Aquesta darrera opció ens mostra la possibilitat de la videoconferència, però considerem que amb l’opció gratuïta cobrirem perfectament la quantitat d’alumnes que es matricularan i les seves necessitats, per això optem pel software col·laboratiu i gratuït Vsee, que permet videoconferències amb més de dos participants, i compartir escriptori, documents (només arrossegant-lo a la imatge de la persona a qui ho volem enviar), i també gravar les conferències.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: