interactivi-CAT

Projecte d'aula virtual de català

Equip humà

Creadores del projecte Interactivi-CAT. Grup e-clèc-TICS

ALBA ALVAREZ.about.me

@granissatdllima

Alba Álvarez

Responsable pedagògica; desenvolupament del projecte i redacció de continguts. El responsable tècnic pedagògic de continguts és la persona que sistematitza el contingut d’aprenentatge; és a dir, aportar la informació que serà transmesa a l’alumne per a aconseguir que aquest aconsegueixi els objectius d’aprenentatge, ja siguin coneixements, destreses, habilitats o actituds.

 

barbara boned.about.me

@BonedBrbara

Bárbara Boned

Coordinadora del projecte; posada en marxa i lideratge del desenvolupament del projecte. El coordinador o director és la persona que posa en marxa i lidera el desenvolupament del projecte en totes les seves fases, controlant la feina dels membres de l’equip i validant les tasques que fan. Entre les seves funcions hi ha la gestió de les relacions amb el client, l’anàlisi del requisits plantejats i de les característiques de l’usuari.

 

marta finazzi.about.me

@martafinazzi

Marta Finazzi

Coordinadora de tutors/formadors; desenvolupament del projecte i redacció de continguts. El rol del tutor en la modalitat d’e-learning va més enllà de les funcions característiques d’aquest mateix personal docent en el sistema d’aprenentatge convencional, on adopta tres funcions principals: orientadora, acadèmica i institucional. És la persona de referència que guia la socialització virtual alhora que informa, orienta i motiva l’alumnat en el procés de construcció i d’intercanvi del coneixement compartit. Seguint Berge i Collins, el tutor s’ocupa de quatre àrees principals: pedagògica, social, organitzativa i tècnica.

laura canovas.about.me

@lknvas

Laura Cánovas

Responsable tècnica i webmaster/dissenyadora; gestió, creació i administració web. En el nostre cas unirem el rol de webmaster i dissenyadora gràfica, ja que es tracta d’organitzar i comunicar visualment els continguts i seguidament administrar la plataforma creada. La webmaster és la responsable de la plataforma. Crea aules noves o cursos, en configura l’accés, i crea i administra els permisos de l’accés a l’administració. La dissenyadora gràfica, al seu torn, és la responsable del tractament comunicacional de recursos pedagògics, considerant-ne els aspectes cromàtics, tipogràfics d’usabilitat i funcionalitat. És una professional de les comunicacions, i ha de tenir present que, quan el mitjà de comunicació canvia, la forma en què es presenta la informació també ha de canviar.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: