interactivi-CAT

Projecte d'aula virtual de català

Materials

Els materials bàsics del curs de què haurà de disposar l’alumnat són: ordinador, connexió a Internet, webcam, micròfon i auriculars.

Per poder trobar i apuntar-se al nostre curs és necessari poder-se connectar a Internet, ja que ens publicitem via web, de manera que entenem que la majoria d’alumnes no només tenen opció a un ordinador i connexió a Internet sinó que també tenen uns coneixement bàsics per navegar per la xarxa. Tanmateix, als alumnes que no tinguin aquesta possibilitat de connexió se’ls facilitarà un llistat de biblioteques i centres cívics que ofereixin aules d’informàtica.

Per millorar el coneixement previ de cada alumne i garantir una utilització òptima de la nostra plataforma s’ha preparat un curs de 15 dies, denominat mòdul 0 per a l’adquisició de l’ús de competències TIC bàsiques, el qual es dedicarà a resoldre tots aquells dubtes que els alumnes tinguin i enviïn a través d’un correu que se’ls facilitarà quan s’apuntin, destinat a resoldre incidències. Per aconseguir una atenció òptima es donarà un manual de l’usuari i un tutor, i l’administrador de la plataforma els resoldrà els dubtes pedagògics i tecnològics, que s’hauran de solucionar en un període no superior a 48 hores.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: