interactivi-CAT

Projecte d'aula virtual de català

Objectius

Els  objectius que es volen assolir amb aquest curs, a través de l’aula virtual plantejada, són eminentment de tres tipus: lingüístics, tecnològics i d’inserció laboral. L’usuari ha de:

  1. Adquirir els coneixements teòrics i pràctics per examinar-se del nivell C de català en les proves que convoca anualment el Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
  2. Obtenir un ús optimitzat de les noves eines tecnològiques que planteja la nostra proposta formativa d’e-learning.
  3. Rebre, mitjançant el curs, nous recursos per a una futura integració laboral i social.
  4. Assolir la competència comunicativa que permeti a l’aprenent comunicar-se en la varietat estàndard de la llengua, oralment i per escrit, d’una manera eficaç i flexible en les situacions comunicatives de caràcter formal usuals de l’àmbit social.
  5. Ser capaç de produir textos clars i ben estructurats tractant temes complexos i desenvolupant idees elaborades, aplicant les diverses formes d’organització textual (descriptiva, narrativa, directiva, argumentativa i expressiva).
  6. Adaptar-se als rols socials propis de cada àmbit amb l’ús de l’estil, la varietat lingüística i el nivell de formalitat adequats; comprendre textos orals i escrits, llargs i complexos d’una gran varietat de temes i en les diverses varietats geogràfiques, assimilant-ne la intenció comunicativa, les idees principals, secundàries i no formulades.
  7. Comprendre textos orals i escrits, llargs i complexos d’una gran varietat de temes i en les diverses varietats geogràfiques, assimilant-ne la intenció comunicativa, les idees principals, secundàries i no formulades.
  8. Parlar de manera flexible i eficaç per expressar opinions, idees i per desenvolupar temes d’interès general o específics, expressant-se amb fluïdesa, amb un vocabulari ric i precís i organitzant el discurs amb la correcció suficient.
  9. Adquirir una pronunciació i una entonació clares.
  10. Conèixer la importància de l’aplicació de la normativa en la varietat estàndard com a llengua comuna de referència i conèixer l’existència d’estàndards regionals, les característiques de les varietats geogràfiques, generacionals i socials i la situació actual de la llengua catalana.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: